La tristesa envaeix els carrers de Roses per la mort del Rei Carnestoltes

Carnaval de Roses 2017

Va ser impossible poder consolar aquests fidels súbdits del Rei Carnestoltes

Centenars de persones van mostrar la seva pena durant el seguici mortuori del Rei Carnestoltes i la seva indiferència per sentir el seu testament

Carnaval de Roses 2017
Va ser impossible poder consolar aquests fidels súbdits del Rei Carnestoltes

Petits, grans, joves, vells, lletjos i guapos, agents de la Policia Local, polítics, ciutadans en general i les seves vídues ploraven de manera desconsolada al pas del seguici mortuori del Rei Carnestoltes. Un rei que ha tingut un mandat molt curt però que es va fer estimar com cap monarca mai ho havia fet a la història en només 5 dies. De dies de festa, de diversió i de bon ambient, com feia temps que no passava, que van cloure amb la mort del Carnestoltes. “Per què s’havia de morir ara que ho estàvem passant tant bé?”, es preguntava la gent.

Un Rei de Carnestoltes que va acabar a la foguera acompanyat d’un castell de focs que va ser el preludi de la lectura del seu testament.

Un testament que els participants del Carnaval li van donar l’esquena, mostrant la seva indiferència per aquest darrer acte. Només van ser testimonis de la lectura del llegat del monarca els assistents que hi havia al ball.
Ningú més.
Bé, sí, assenyalar que una participant que no es va perdre cap desfilada ni cap acte del Carnaval, si que hi era: l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan. Com també va ser-hi per protocol el regidor de Festes, Francesc Giner, així com els professionals de la premsa per informar de l’últim acte del Carnaval. Però de gent disfressada, de gent que va plorar desconsoladament la mort del Rei Carnestoltes, cap.  I si hi havia algú més no el vam veure.

De tots es sabut que si vols cridar l’atenció, si vols destacar, has de fer les coses bé, ja que tindràs seguidors. O bé, actuar malament, llavors et plouran els detractors. Però si no ho fas bé, però tampoc malament, el resultat és la indiferència. Ningú et fa cas.

Doncs indiferència és el que van mostrar les colles del Carnaval de Roses a la lectura del testament del Rei Carnestoltes…

Una indiferència cap el llegat d’aquest monarca que no treu, ni molt menys, que aquest Carnaval pugui ser qualificat el millors dels darrers anys.

Visca el Carnaval de Roses!!