Trobada d’Instagramers #aRoses

Instagram

El proper dissabte 14 de setembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una trobada d’instagramers al municipi de Roses per difondre els atractius turístics de la destinació a les xarxes socials entorn la temàtica marinera i mediterrània

InstagramL’activitat és gratuïta i compta amb el suport de la comunitat d’Instagramers Girona, Consorci Terra de Pas, Ajuntament de Roses, Hotel Canyelles Platja, restaurant Bitàkora i restaurant El Balcó de Mar.

Inscripcions a la trobada
Per concursar a la trobada d’instagramers cal omplir, abans de l’11 de setembre de 2013 a les 15 h, el formulari d’inscripció a instagram.costabrava.org en el qual consta el nom i cognom del participant, el perfil d’usuari i una adreça de correu electrònic de contacte.

Participants al concurs
Pot prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies a Instagram, fetes amb dispositiu mòbil i amb les etiquetes #InstaRoses #InCostaBrava #TerradePas #aRoses. Les fotografies han de ser originals i creatives, alhora han de contribuir a difondre els atractius turístics del municipi de Roses i de la marca «Costa Brava» a través d’imatges detallistes o més genèriques.

Definició de les fotografies guanyadores
Poden optar als premis del concurs totes les imatges, fetes amb dispositiu mòbil, que hagin estat publicades a Instagram entre el 14 i 15 de setembre de 2013 amb l’etiqueta #InstaRoses.
Un cop finalitzat el concurs, el dilluns 16 de setembre el jurat escollirà les fotografies finalistes, de les quals es demanarà a l’usuari l’arxiu original, de manera que es demostri que la fotografia ha estat feta amb un dispositiu mòbil. En cas de tractar-se de fotografies fetes amb càmera, el premi es lliurarà a una de les altres fotografies finalistes amb la prèvia comprovació que ha estat feta amb un dispositiu mòbil.

Els usuaris finalistes podran enviar l’arxiu original de la fotografia fins el dimarts 17 de setembre
a les 12 h. El dimarts 17 de setembre a les 14 h es comunicaran els guanyadors del concurs a les diferents xarxes socials.

BASES concurs #InstaRoses #InCostaBrava #TerradePas #aRoses

Premis del concurs
Cadascun dels tres guanyadors percebrà un dels següents premis: nit d’allotjament a l’Hotel Canyelles Platja o un àpat per a dues persones al restaurant Bitàkora o al restaurant El Balcó de Mar.

El Patronat de Turisme comunicarà personalment als guanyadors la manera de fer efectius els premis. El premi és intransferible i s’ha de consumir segons les condicions establertes per cada establiment i segons la disponibilitat dels establiments.

Jurat i veredicte
El jurat designat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona es reunirà i escollirà les fotografies finalistes del concurs d’Instagram #InstaRoses #InCostaBrava #TerradePas #aRoses el dilluns 16 de setembre a les 14 h. Es comunicaran les fotografies guanyadores el dimarts 17 de setembre a les 14 h, un cop s’hagi comprovat que han estat fetes amb dispositiu mòbil.

Acceptació de les bases legals
La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació del Patronat de Turisme i del municipi. El veredicte del jurat és inapel·lable.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona proposarà més edicions #InstaCity #InCostaBrava #InPyrenees a destinacions turístiques de la Costa Brava i el Pirineu deGirona que s’anunciaran a través del portal www.costabrava.org i els diferents perfils que el Patronat de Turisme té a la xarxa.