Troben una dona de 87 anys a Roses que portava morta un parell de dies a casa seva

Dona de 87 anys morta a Roses

En aquesta casa de la carretera del Far de Roses es va trobar el cos sense vida de la dona

Tot sembla indicar que la dona, que vivia sola, va morir per causes naturals

 Dona de 87 anys morta a Roses
Entrada de la casa ubicada a la carretera del Far de Roses on es va trobar el cos sense vida de la dona

Al voltant de les 8 del vespre, d’ahir dissabte, els Mossos d’Esquadra es van trobar amb el cadàver d’una dona de 87 anys i de nacionalitat francesa, que feia un parell de dies que havia mort  a casa seva, situada al número 63 de la carretera del Far, amb la confluència del carrer Josep M. Folch i Torres

Segons informació que ha pogut obtenir viladeroses.cat, els seus familiars, residents a França, la trucaven cada dia, donat a que vivia sola tot i la seva avançada edat per comprovar que estava bé, i en fer un parell de dies que no contestava a les trucades van alertar als Mossos d’Esquadra.

Dues patrulles de la Policia de la Generalitat, una  dotació dels Bombers de la Generalitat, que van haver de forçar la porta per entrar a la vivenda,  i una ambulància del SEM es van desplaçar fins al domicili, i quan van entrar a l’interior es van trobar amb el cos sense vida de la dona, que tot sembla indicar que va morir per causes naturals.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra va haver d’esperar al domicili de la finada  a l’arribada d’un metge per certificar la seva mort i al forense per poder aixecar el cadàver.