Fira de la Rosa de Roses

Troben el cos del jove desaparegut dijous al matí a la platja de Les Botxes de Roses

Noi desaparegut a l'aigua de la platja Les Botxes de Roses
El vehicle de la Funerària ALTEM en el moment en que s'emportava el cos de la víctima

El cos del jove, francès de 19 anys, ha estat trobat pel GEAS de la Guàrdia Civil a la piscifactoria de Roses, a uns 10 metres de fondària

Poc abans de les 13 hores ha estat localitzat i després de quatre dies intensos de recerca per la badia de Roses el cos del jove desaparegut aquest passat dijous al matí a la platja de Les Botxes.

El Grup d’Especialistes en Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil, que aquest matí ha reforçat l’operatiu de recerca amb un avió del grup d’Ala Fixa del Servei Aeri de la Guàrdia Civil amb base en Torrejón de Ardoz, Madrid, especialitzat en patrulles marítimes i cerca de persones naufragades mitjançant sistemes de radar i càmeres de visió de diferents característiques, ha trobat el cadàver del jove a tocar la piscifactoria de Roses, a uns 10 metres de fondària.
El cos ha estat traslladat al Port Esportiu, on els cossos de seguretat i emergència havien muntat l’operatiu de recerca, a l’espera de l’arribada de la comitiva judidical per fer l’aixecament del cadàver.

Durant quatre dies, els Bombers, amb tres dotacions subaquàtiques i l’helicòpter del Grup d’Actuacions Especials de Muntanya (GRAE), els Mossos d’Esquadra amb una embarcació, el Grup d’Especialistes en Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil, amb el suport des de terra de la Policia Local de Roses i el Sistema d’Emergències Mèdiques han portat a terme intenses tasques de recerca del noi, sense resultats fins aquest migdia.

El noi, francès, del terme municipal de Toulouse i de 19 anys, va desaparèixer a la platja de Les Botxes dijous al matí després d’una nit de festa amb un grup d’amics que feien una estada d’uns dies allotjats en uns apartaments de Santa Margarida. La festa la van voler acabar dos d’ells donant-se un bany amb les primeres llums del matí que, desgraciadament, ha acabat de manera tràgica.