Troben mort a Xavier Sanllehí, que va ser alcalde de Castelló d’Empúries durant quatre legislatures

Xavier Sanllehí

Xavier Sanllehí

Actualment, Xavier Sanllehí, estava retirat de la política

Xavier Sanllehí
Xavier Sanllehí

L’inici de la campanya per a les eleccions municipals del proper 26 de maig es va iniciar de la manera més tràgica a Castelló d’Empúries en aparèixer mort Xavier Sanllehí, el qual va ser alcalde de la Vila Comtal al llarg de quatre legislatures, així com a president del Consell Comarcal del 2011 al 2015.

Davant de la tràgica notícia Junts per Castelló va decidir suspendre la penjada de cartells que tenien previs com a tret de sortida dels comicis locals.

Les causes de la mort encara es desconeixen.

De 56 anys, es va estrenar com alcalde l’any 1995 per Esquerra Republicana de Catalunya. Quatre anys, al 1999, va repetir Govern com a independent sota les sigles del partit UPM (Unió de Progrés Municipal).
Com a integrant de Convergència i Unió va assolir de nou el Govern al 2003. Govern que hauria tornat a revalidar al 2007 si no hagués estat per una regidora de trànsfuga, qu va donar l’alcaldia a ERC.
I la legislatura 2011-2015 va tornar a ser alcalde de Castelló d’Empúries. Alcaldia que va compaginar amb la presidència del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.