Troben un cotxe al fons de la bocana de Santa Margarida amb restes humanes a dins

Bocana de Santa Margarida

Moment en el que es treia el vehicle de la bocana de Santa Margarida

El cotxe trobat al fons del canal es tracta d’un Clio del ciutadà francés Jean Baptiste Juin, desaparegut al 2011

Bocana de Santa Margarida
Moment en el que es treia el vehicle de la bocana de Santa Margarida

Mentre dimarts Ports del Generalitat portava a terme les tasques del dragatge de la bocana de Santa Margarida, a Roses, tot just un any després de la que es va fer al 2014, els operaris de l’empresa contractada per fer la neteja a la zona del canale es van trobar un vehicle, un turisme Renault Clio, submergit.
De seguida es va avisar la secció subaquàtica del Mossos d’Esquadre perquè traguessin el cotxe, els quals van comprovar que al seu interior hi havia restes òssies d’un ésser humà.
Restes humanes que es van portar a l’Institut de Medicina Legal per tal d’esbrinar la identitat del cadàver. I totes les hipòtesis apunten que es tracta de un noi francès d’uns 20 anys de nom Jean Baptiste Juin que va desaparèixer al febre de 2011.

El jove, després d’una ruptura sentimental, va dir a la família que venia a viure i treballar a Roses, i mai es va saber res més d’ell. Davant l’absència de senyals de vida del jove els seus familiars van denunciar la seva desaparició. I les investigacions per part de la gendarmeria francesa com la campanya de recerca que van portar a terme els seus familiars van donar cap resultat.

Fins aquest passat dimarts, que es va trobar, 4 anys després, el seu cadàver a l’interior del vehicle.