‘Tu digues que l’estimes’, comèdia fresca al Teatre Municipal de Roses

Tu digues que l'estimes

La historia de dues parelles, una que comença una relació i l’altre, que està a punt d’acabar-la, és la comèdia que amb el títol ‘Tu digues que l’estimes’, presenta la Companyia Apunta Teatre

Tu digues que l'estimesEn Carles i l’Anna, després de 10 anys de casats, es troben en un moment difícil com a parella, i tot es complica, encara més, quan l’Anna decideix buscar-se un amant, i ho comunica, de forma poc discreta a la seva millor amiga, l’Eva. I l’Eva, per la seva banda, està a punt de casar-se amb en Santi, que és tot el que ella vol a la vida: casar-se, tenir fills i ser feliç.

La situació arribarà al límit amb l’aparició d’en Toni, un jove atractiu i espavilat que mira de treure profit del desitjos que s’amaguen en les relacions de parella.

Tu digues que l’estimes és una comèdia fresca que tracta de fer passar una bona estona al públic, amb uns personatges portats al límit, que viuen unes situacions tan estranyes u divertides, que fan que tot es vagi complicant cada cop més fins arribar a un sorprenent desenllaç.

Dramatúrgia i direcció: Ivan Campillo

Repartiment: Ivan Campillo, Sívia Pons, Ramon Codino, Laura Sancho, Joan Sureda

Escenografia: Laura Clos, Santi Rovira

Il·luminació: Roger Blasco

Vestuari: Emena Ballester

Caractetització: Toni Santos

 

Entrada: 20 euros

Organitza: Ajuntament de Roses