Roses Cultura

El turisme nàutic a Roses i el Cap de Creus es promociona al Saló de Düsseldorf

Estació Nàutica Roses-Cap de Creus
L'estand de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus al Saló de Düsseldorf

L’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus va ser-hi present en aquest important esdeveniment, que s’ha celebrat del 21 al 29 de gener, amb 230.000 visitants

Estació Nàutica Roses-Cap de Creus
L’estand de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus al Saló de Düsseldorf

El turisme nàutic a Roses i Cap de Creus continua la seva promoció pels principals salons internacionals. L’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus ha participat al Boot Düsseldorf (Alemanya), un dels salons nàutics més importants d’Europa, que s’ha celebrat del 21 al 29 de gener, amb 230.000 visitants. L’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus va estar present a l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics sota la marca genèrica Catalunya i agrupades per les marques turístiques catalanes Costa Brava, Costa de Barcelona i la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. El Boot Düsseldorf va ocupar aquest any disset pavellons, amb més de 1.600 empreses de 60 països que van exposar els seus productes en aquesta fira.

El president de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, Miquel Gotanegra, destaca la importància de ser presents en aquests salons estratègics, on s’hi troben representades les millors empreses i professionals dels sector i que atrauen un gran nombre de visitants.

Participació a Fires i Salons internacionals

L’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i Roses Comerç porta a terme una promoció constant i participa en les fires i salons més importants de promoció del sector.