Two Cats obre aquest dissabte 11 de juliol el cicle ‘Música al Castell de Llers’

'Música al Castell de Llers'

Two Cats durant la inaguració l'any passat del cicle d'estiu 'Música al Castell de Llers'

El duet format per Albert Llobet i Jordi Ferrer tornen a inaugurar aquest cicle de música d’estiu a Llers

'Música al Castell de Llers'
Two Cats durant la inaguració l’any passat del cicle d’estiu ‘Música al Castell de Llers’

Les grans melodies del jazz a l’estil de Nova Orleans de la mà de Two Cats obriran el dissabte 11 de juliol el cicle d’estiu ‘Música al Castell de Llers’. Un parella musical que ja l’any passat va ser l’encarregada d’inaugurar també aquestes vesprades musicals al municipi de Llers.
Després de l’èxit de la proposta musical al recinte medieval torna el cicle amb cinc concerts ben diversos, entrada gratuïta i molt pensats per a unes a vegades relaxants i altres mogudes nits de dissabte a la fresca entre les parets de pedra amb segles d’història.

L’estrena és amb Two Cats, el duet format per Albert Llobet i Jordi Ferrer, al piano i a la bateria, que farà un repàs a la història del jazz. El dissabte 18 de juliol arribarà Bourbon, un sextet amb músics de llarga trajectòria amb ritmes que van des del soul, el blues, el jazz i el gospel, mentre que el dia 25 tornarà el jazz amb Jazzjuice i l’1 d’agost la protagonista serà la gran música del cinema de la mà del trio format per Javier Juanco, Lluís Escuadra i Dani Forcada. El cicle es tancarà el 8 d’agost amb marxa assegurada gràcies a Merkado Negro i el seu flamenc-fusió amb ritmes com el rock, el jazz i el funk.

Música al castell de Llers va néixer l’any passat organitzat per Fira Bruixa Llers, en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi. Aquesta entitat, que cada diada de Sant Joan organitzar la fira Fes-te Bruixa, vol aprofitar l’espectacular recinte del castell per programar-hi activitats culturals. Al maig, la sala noble del castell va acollir la representació del monòleg ‘El Sommelier’, protagonitzat per l’actor de Minoria Absoluta i ‘Polònia’, Fermí Fernández.