UDC Roses aportarà voluntaris a la Gran Recapte d’Aliments

Josep A. Valdera

El president d'UDC a Roses, José A. Valdera

El president d’Unió a Roses, Josá A. Valdera s’afegeix a la crida del Banc d’Aliments de Catalunya que es farà el 29 i 30 de novembre

Josep A. Valdera
El president d’UDC a Roses, José A. Valdera

Per cinquè any consecutiu, els Bancs dels Aliments de Catalunya organitza el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. A Catalunya són més d’un milió i mig de persones les que pateixen mancances alimentàries.
El Comitè Local d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) de Roses atén la crida del Banc dels Aliments de les comarques gironines, i d’aquesta manera, el seu president, Josep A. Valdera, ha volgut afegir-se a la crida a la gent Roses per apuntar-se com a voluntari, atès que encara es necessiten voluntaris per atendre tots els punts de la ciutat, segons la Fundació Banc dels Aliments.
En aquest sentit, Valdera ha anunciat que Unió aportarà voluntaris per ajudar en aquesta tasca, ja que la Fundació necessita grups de 10-15 voluntaris a cada punt de recollida. El president d’Unió a Roses ha explicat el Comitè Local del seu partit “també col·laborarà ajudant a difondre la campanya mitjançant les xarxes socials, blocs personals, amics, veïns i com a donant d’aliments”. 

Per a fer possible el Gran Recapte es necessiten 15.000 voluntaris a més de 1.300 punts de recollida a supermercats i mercats de tot Catalunya, els dies 29 i 30 de novembre. El passat 28 d’octubre eren més de 10.000 les persones que s’havien donat d’alta com a voluntaris.