Última actuació de la Colla Castellera de Figueres a Barcelona abans de tancar la temporada a casa

Colla Castellera de Figueres

Els castellers de Figueres durant la seva actuació a la Diada castellera de Tardor de Barcelona

La Colla Castellera de Figueres va actuar aquest cap de setmana a Barcelona dins la Diada de Tardor de la Colla Jove de la Ciutat Comtal

Colla Castellera de Figueres
Els castellers de Figueres durant la seva actuació a la Diada castellera de Tardor de Barcelona

Els castellers de Figueres van viatjar aquest cap de setmana a Barcelona per participar a la Diada de Tardor de la Colla Jove de la Ciutat Comtal i en la que també va prendre part la Jove de l’Hospitalet.

La diada es va iniciar a les 12 hores amb les colles aixecant pilars simultanis, seguint amb les tres rondes i la ronda de pilars de sortida, que es van veure interrompudes per atendre una lesió lleu d’un casteller de la Jove de Barcelona.

La Colla Castellera de Figueres es va prendre la seva actuació com un preescalfament per la diada de final de temporada, que tindrà lloc aquest proper diumenge, així com per aprofitar la oportunitat per treballar castellers en noves posicions, i portar a plaça un 3 i un 4 de 7 amb moltes estrenes de castellers, i un 5 de 6 on es buscava perfeccionar la part de dalt del pròxim 5 de 7 de diumenge. Primer però, va començar la diada amb 3 pilar de 4.

Tots els castells es van descarregar amb comoditat tot i que el 4 va deformar-se a nivell de segons i baixos, i va fer que estèticament no fos molt atractiu.

Finalment la colla va acabar l’actuació amb un vano de 5.

Un cop acabada l’actuació castellera, els grallers de les colles de Barcelona i Figueres van fer una animada cercavila fins al local de la Jove de Barcelona.