Últimes entrades per anar a veure la comèdia ‘Lapònia’ aquest dissabte al Teatre Municipal de Roses

Lapònia al Teatre Municipal de Roses

Aquest dissabte, 23 de novembre, es representa a l’escenari del Teatre Municipal de Roses la comèdia Lapònia

Lapònia al Teatre Municipal de RosesLapònia és una comèdia escrita i dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet que obre el debat sobre l’educació, els valors familiars i les tradicions, interpretada per Roger Coma, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo i Manel Sans.

L’argument gira entorn de dues parelles, una formada per Núria (Meritxell Calvo) i el finlandès Olavi (Roger Coma), residents a Lapònia, i una altra integrada per la germana d’ella, Mònica (Meritxell Huertas) i el seu marit Ramon (Manel Sans).

Quan els quatre es reuneixen per a celebrar el Nadal a Lapònia, Finlandia, la tensió i els comptes pendents surten a relluir, en un entretingut i dinàmic relat amb diàlegs intel·ligents interpretats de manera efectiva i creïble, capaces de captar l’atenció del públic, situant el fil central en el debat de si s’ha d’educar als fills fomentant l’existència de la màgia i del propi Santa Claus com s’assumeix socialment o bé si és preferible deixar la imaginació a un costat per a evitar que els nens visquin una mentida. Els secrets juguessin un paper clau a l’hora de decantar la balança.

Es poden comprar entrades per a aquest espectacle clicant AQUÍ.