Últims dies per inscriure’s a les Travessies de Natació de la Festa Major de Roses

Sortida de la Travessia curta de Natació al Port de Roses del 2013 7 Foto: arxiu

Aquest dimecres, 13 d’agost, finalitza el termini per inscriure’s a les tradicionals travessies de natació de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses
Sortida de la Travessia curta de Natació al Port de Roses del 2013 7 Foto: arxiu

Refermant l’estreta vinculació de Roses amb el mar i l’esport, enguany amb motiu de Les modalitats, enguany, són tres: Travessia de Natació al Port de Roses, Travessia Local de Natació (Trofeu Enric Badosa) i com a novetat se celebrarà enguany per primer cop la Mini Travessia.

Travessia de Natació al port de Roses
Divendres 15 d’agost, el GEN Roses organitzarà la 78ª Travessia de Natació al port. Hi haurà dues distàncies: una de 750 m per a la categoria aleví (nascuts l’any 2002 i posteriors), amb sortida a les 10 hores, i una altra de 1.500 m per a la resta de participants, amb sortida a les 11 hores. Tant la sortida com l’arribada de les dues distàncies tindran lloc al GEN Roses (Port Esportiu).
Les inscripcions (10 euros/persona) es poden fer únicament en línia fins al 13 d’agost accedint a les webs www.piscinaroses.cat o www.genroses.cat. Els dorsals (xips electrònics) es lliuraran el mateix dia de la competició, de les 9 a les 10 hores, a les oficines del GEN situades a l’entrada del Port Esportiu de Roses.

Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa
Per altra banda, dissabte 16 d’agost, a les 11 hores, se celebrarà la 29a Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa, amb participació oberta a tothom però amb opció a premi per als nascuts i/o empadronats a Roses, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i la Piscina de Roses. La distància serà d’uns 700 m i el recorregut consistirà a fer la volta als dos espigons de la riera Ginjolers. Se sortirà de la platja de la Punta i s’arribarà a la platja Nova. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 13 d’agost a través de www.piscinaroses.cat, o bé presencialment a la mateixa instal·lació de la Piscina Municipal.
Els dorsals (xips electrònics) s’entregaran el mateix diumenge, de les 10 a les 10.45 hores, a la parada situada entre els dos espigons de la riera Ginjolers.

Mini Travesia

Després de la Travessia Local de Natació tindrà lloc la Mini Travessia, adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor. La Mini Travessia tindrà un recorregut aproximat d’uns 200 metres, i consistirà en fer 100 metres d’anada, voltar una boia i fer la tornada (100 metres més).

Exit mobile version