Un accident de trànsit a Roses acaba amb la fractura en una cama d’un motorista

Accident de trànsit a Roses

Els serveis mèdics i els bombers atenent al motorista atés a terra mentre la policia regula la circulació

L’accident del motorista ha succeït a la Gran Via Pau Casals, amb l’encreuament del carrer Doctor Fleming

Accident de trànsit a Roses
Els serveis mèdics i els bombers atenent al motorista atés a terra mentre un agent de la policia local regula la circulació

Segons els testimonis oculars, l’accidentha succeït quan un turisme Seat Ibiza, que anava per l’Avda. Pau Casals en direcció Figueres, ha posat l’intermitent per creuar a l’esquerra al vial Doctor Fleming, el qual no té sortida. I una moto, una KTM, conduïa per un jove menor d’edat, que venia darrera “una mica de pressa” l’ha volgut avançar abans que el cotxe entrés en el carrer, “i al veure que no li donava temps ha frenat i ha estat quan el noi ha sortit volant, sense tocar el cotxe, fins al pas de zebra” que hi ha tot just de la Drogueria Ferdy.

El noi ha quedat estirat a terra i els vianants després de trucar als serveis medicalitzats d’urgència l’han tapat amb mantes, “no el volem moure, que sigui els sanitaris de l’ambulància que ho facin, perquè ha estat un cop molt fort i em sembla que s’ha trencat una cama”, ha afirmat una veïna que l’ha posat la seva jaqueta per sobre.

Als 10 minuts s’ha presentat una dotació dels Bombers de la Generalitat, que ha rebut l’avís a les 18:12 hores, que han procedit a fer els primer auxilis. Tot seguit ha arribat una dotació de la Policia Local per regular el trànsit i fer l’atestat de l’accident, i 10 minuts després ha arribat l’ambulància del SEM que ha procedit a fer els primers auxilis i després de comprovar “d’una possible fractura de fèmur de la cama esquerra”, l’han embenat l’extremitat i l’han traslladat a l’hospital de Figueres on ha quedat ingressat.