Un Adrià Puntí genial va fer seu el Teatre Municipal de Roses

Adrià Puntí en plena actuació

Amb un piano i una guitarra es va presentar el cantant de Salt davant gairebé 150 persones al Teatre Municipal de Roses  que van voler viure en primera persona el  seu darrer concert, organitzat per Viumúsika, després d’un llarg parèntesi

Adrià Puntí en plena actuació
Adrià Puntí en plena actuació

O tot o res. Així és el cantant de Salt, Adrià Puntí, quan puja dalt d’un escenari. I divendres a Roses, al TMR, va ser tot. Volia fer-ho bé, com així ho va dir als assistents, i ho va fer. El públic va donar la complicitat que l’artista buscava i la simbiosi va resultar perfecta. Els assistents asseguts a la barra o bé a les tauletes del cafè en el que es van convertir l’amfiteatre del TMR, van xalar amb l’actuació de Puntí, i el mateix artista, que abans de començar el concert va confessar que volia fer-ho bé, es va entregar a la causa.

El públic es va fer còmplice de l’artista i aquest va correspondre com calia, amb grandesa i genialitat i una sorpresa: la dedicatòria d’un dels seus temes a la recentment desapareguda Lluïsa, de L’Hort d’en Minguets.

Adrià Puntí amb la seva guitarra o bé davant el piano va oferir dues hores de concert fent un repàs del seu repertori, des de temés més clàssic a més contemporanis.

Dues hores que van ser suficients per fer-se seu el Teatre Municipal de Roses i embutxacar-se a les gairebé 150 persones que van decidir respondre a la convocatòria de l’associació Viumúsika per assistir en directe al darrer concert d’Adrià Puntí.

Èxit amb majúscules.