Un altre any la societat gironina se solidaritza amb la Fundació Roses contra el Càncer en el sopar benèfic de l’entitat

Fundació Roses contra el Càncer
Moment del XVII sopar benèfic de la Fundació Roses contra el Càncer

El sopar benèfic a favor de la Fundació Roses contra el Càncer va reunir a l’hotel Almadrava Park prop de 200 comensals provinents d’arreu de la demarcació de Girona

Fundació Roses contra el Càncer
Moment del XVII sopar benèfic de la Fundació Roses contra el Càncer

Empresaris, metges, polítics, pescadors, esportistes, cuiners, notaris i la societat civil en general es va solidaritzar, un altre any, amb la Fundació Roses contra el Càncer en el sopar benèfic que organitza l’entitat per tal de recaptar fons per combatre la malaltia mitjançant la investigació, així com ajudar als familiar i malalts de càncer en la seva lluita per combatre-la.

Alguns ho van fer abonant el tiquet del sopar, altres fent el donatiu sense assistir a l’àpat, o bé col·laborant en la realització i organització de l’esdeveniment gastronòmic-solidari, com és el cas de l’Ajuntament de Roses, elBulli, Flors Mateu, Gràfiques Empordà, Hotel Almadraba Park, Peralada, Viatges Viñolas i Wine Palace.

Durant el sopar es va portar a terme el sorteig d’un llibre de elBulli signat per Ferran Adrià, un lot de fruites de Wine Palace i 1 viatge a Tenerife de 7 nits per a 2 persones a pensió complerta.

Així mateix, es van vendre les polseres CANDELA, polsera solidaria en benefici de la Fundació Sant Joan de Déu, per a la investigació del càncer infantil.

A la taula presidencial cal destacar la presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer, Pilar Serra, el president de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), Dr. Miralles, el president Institut Català D’oncologia, Dr. Vilà, el Cap d’oncologia mèdica de l’ICO Girona, Dr. Brunet, l’oncòleg ICO Girona, Dr. Queralt, el regidor Benestar Social i Cultura, Marc Danès, el director EAP Roses, Dr. Espinet, el Cap del Servei d’Anestesiologia i Clínica del Dolor de l’Hospital de Figueres, Dr. Casanovas i el director assistencial CSS Bernat Jaume, Dr. Boixadera.

Tot i que hores d’ara la Fundació Roses contra el Càncer ha de restar les despeses d’organització del sopar als donatius lliurats solidàriament per la societat de la Vila de Roses, la comarca de l’Alt Empordà i la demarcació de Girona, es calcula sobre al voltant de 5.000 euros els diners recaptats durant el sopar per a lluitar contra el càncer.