Un altre operatiu policial, ara al Mercat Cobert de Roses, permet decomissar material falsificat per valor de 12.000 €

Material falsificat al Mercat Cobert de Roses
El material falsificat al Mercat Cobert a les dependències de la Policia Local de Roses

La Policia Local de Roses i la Guàrdia Civil han decomissat un total de 818 articles falsificats entre roba, bosses i sabatilles esportives, detectats al Mercat Cobert

Material falsificat al Mercat Cobert de Roses
El material falsificat al Mercat Cobert a les dependències de la Policia Local de Roses

A principis del mes de juliol, la Policia Local de Roses i la Guàrdia Civil van decomissar, en un operatiu policial conjunt, material falsificat al Mercat sedentari de la roba per valor de 20.000 €.

I aquest matí, en un altre dispositiu portat a terme també pels agents policials locals i els de la Benemèrita al Mercat Cobert, han decomissat uns 800 articles falsificats, valorats amb un preu de mercat de 12.000 €.

L’operatiu s’ha portat a terme entre les 9 i les 11 del matí, quan els agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local, s’han desplaçat fins al Mercat Cobert, localitzant dues parades que comercialitzaven amb gènere falsificat de diverses marques comercials de roba conegudes, procedint al seu decomís i a la denúncia administrativa corresponent.

En total, el nombre de peces interceptades i que han passat a dipòsit de la Policia Local de Roses per a la seva posterior destrucció, ha estat de 818 articles, 747 de les quals són peces de roba, 51 bosses i 20 parells de sabatilles esportives.