Un any més, i van 8, Roses marxa camí de la independència

Roses per la Independència
Germans, amics i families senceres de Roses han viatjat cap a Barcelona per participar al manifestació convocada per l'ANC

154 persones s’han desplaçat des de Roses cap a Barcelona per participar a la manifestació convocada un any més per l’ANC sota el lema ‘Objectiu Independència’

Tres autobusos han sortit a les 11:30h de Roses en direcció cap a Barcelona per participar a la manifestació convocada un any més per l’Assemblea Nacional Catalana, amb el suport d’Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència sota el lema ‘Objectiu Independència’.

En total són 154 persones els que s’han desplaçat en bus cap a Barcelona, “no els hem arribat a omplir perquè a darrera hora, per diferents motius moltes de les persones que tenien previst anar-hi no l’han pogut fer”, ha afirmat la ha afirmat la coordinadora de la secció de l’ANC, Roses per la Independència, Imma Carrion.

Aquesta quantitat significa un centenar menys que l’any passat, quan van viatjar unes 250 persones en quatre autobusos, “però, l’important -ha significat Carrion- és seguir amb el nostre objectiu d’assolir la independència i d’aconseguir la llibertat dels presos polítics d’una vegada i que el judici finalitzi amb una absolució”.

A Roses, on els seus vilatans porten 8 anys, del 2012, assistint a les manifestacions convocades per l’ANC per reclamar la independència,  l’ha tocat enguany el tram nº 4, “a l’Avinguda Mª Cristina, per la qual enguany estarem molt a prop de l’escenari, és a dir, ben bé a primera fila”, ha esmentat la coordinadora de Roses per la Independència.

26 trams i 450.000 inscrits

En total hi ha un total de 26 trams per on l’ANC ha distribuït els manifestants provinents, amb 1.300 autobusos, de les 42 comarques catalanes.

Segon ha afirmat aquest matí la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, la manifestació ja compta amb més de 450.000 inscrits.