Un any més Roses se solidaritza amb la investigació del càncer infantil ballant Zumba

ZumbaThon a Roses

La II Mazterclass de ZumbaThon a Roses per investigar sobre el càncer infantil va tornar a ser un èxit

El Pavelló d’Esports de Roses va acollir una masterclass de ZumbaThon a benefici de l’Obra Social de l’hospital infantil de Sant Joan de Déu

ZumbaThon a Roses
La II Masterclass de ZumbaThon a Roses per investigar sobre el càncer infantil va tornar a ser un èxit

L’any passat es va organitzar aquesta activitat musical i dansaire a Roses, la ZumbaThon, per recaptar fons a benefici de l’Obra Social de l’hospital infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona, concretament per a la investigació del càncer infantil.
Va esdevenir un èxit.
Per la qual cosa dissabte, les impulsores d’aquesta activitat, l’Anna Mª Guitart, la qual a la seva filla li van diagnosticar un càncer i tractada a l’hospital Sant Joan de Déu, i la seva germana, l’Ester, van organitzar al Pavelló d’Esports, la segona edició d’aquesta ZumbaThon “de la qual, tot i que ha vingut un xic menys de gent, estem molt contentes de la participació i solidaritat de la gent”, va afirmar l’Ester, per seguidament agrair “a tothom per haver vingut i haver col·laborat, en aquesta proposta”.

S’ha de destacar que va col·laborar molt més gent que la que hi havia participant, ja que molts rosincs i rosinques es van apropar fins al pavelló per donar el seu donatiu de 5 €, i després va decidir no ballar a ritme de Zumba.

Tant és així, que si l’any passat es van recaptar 1.873 euros enguany han estat 1.835, és dir 38 euros menys, per la quals no deixa que la II Masterclass Zumbathon a benefici de la investigació contra el càncer infantil va ser tot un èxit.

Una II Masterclass de Zumbathom que va anar a càrrec dels monitors de ball Eva Bueno, Yolanda Castellanos, Javier Mateo, Andrea Rodríguez, Carina Juárez i Helena Payan, que van estar dues hores animant a ballar, dirigint la coreografia, davant de gairebé unes 300 persones.

Durant l’activitat, el grup de ‘candelares’ de Roses, integrat per l’Anna Mª, l’Ester i un grup d’amigues de totes dues van oferir als assistents les seves candeles (polseres), que elaboren des de fa dos anys destinades també a recaptar fons per l’Obra Social de Sant Joan de Déu.