Roses Cultura

Un Carnaval de Roses camí de l’èxit!

Ajuntament de Roses
Desfilada de diumenge del Carnaval de Roses 2022 / Foto: Arxiu

Official Dealer Gas Monkey GarageÈxit en quant a que la festa de disfresses s’està desenvolupant amb el menor nombre d’incidències que es recorda en els darrers anys de la història del Carnaval de Roses

No ens estendrem com va anar la desfilada d’ahir diumenge i la posterior festa al port del Carnaval de Roses. No ens estendrem perquè el que voleu és veure les més de 450 fotos que serveixen per immortalitzar l’esdeveniment i en el que tots i totes sortiu molt, molt guapos.

Només dir que aquest Carnaval excepcional està sent tot un èxit en quant al nombre d’incidències. Tant és així, que des del CAP de Roses ens ha fet que saber que ha estat un cap de setmana molt tranquil, és a dir, com un cap de setmana normal.

I això ha estat per la implicació de tothom perquè fos així. L’Ajuntament, pel dispositiu de seguretat i sanitari muntat en col·laboració dels cossos de seguretat de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra i personal del CAP de Roses i del Sistema d’Emergències Mèdiques per tal de poder tancar el port per només els participants de la festa, i fer realitat així la principal reivindicació de les colles de Carnaval.
Un tancament del port que s’ha traduït en rebaixar a gairebé a zero el nombre d’incidències mèdiques.
I les colles, pel gran comportament cívic i de respecte que han portat a terme en tot moment, i perquè tenien raó quan deien que els problemes d’aldarulls i altercats que es produïen al port venien originats per persones alienes a la festa.

Per tant, felicitats a tots, sense deixar-nos a ningú!!

[ngg src=”galleries” ids=”46″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”455″]