Un centenar de persones assisteixen a la 1ª Quina de Nadal de Roses

Quina de Nadal de Roses
Quatre vilatans jugant a la Quina de l'A.E. Roses celebrada a l'envelat de la plaá Frederic Rahola

La primera Quina de Nadal de la Vila rosinca, organitzada per l’A.E. Roses, va tenir una baixa afluència de gent en omplir només una tercera part de l’envelat de la plaça Frederic Rahola

Quina de Nadal de Roses
Quatre vilatans jugant a la Quina de l’A.E. Roses celebrada el passat dia 2 de desembre a l’envelat de la plaça Frederic Rahola

El fet que el primer dia de la Quina de Nadal de Roses sempre és el de menys afluència de gent, el fet que estem a primers de mes i la coincidència amb un partit de la catorzena jornada de La Liga, que enfrontava al Barça contra el Villareal són algunes de les variables esgrimides pel president de l’Agrupació Esportiva Roses, Sergi López, per justificar la baixa afluència dels vilatans rosincs al primer dia de celebració d’aquesta tradició nadalenca, que se celebra a l’envelat de la plaça Frederic Rahola.

En total, el passat diumenge, 2 de desembre, es van donar cita a la 1ª Quina de l’A.E. Roses un centenar de persones quan hi ha un aforament per, aproximadament, 400.

Una Quina de Nadal que l’A.E. Roses organitza “des de fa més de 50 anys, no l’organitzem pensant que sigui un gran negoci, que no ho és, sinó en fer una labor social a la Vila intentant que no es perdi, perquè, si no estic equivocat, la Quina de Nadal de Roses és una activitat de les més antigues i de més tradició que té el poble per les dates de Nadal”, va explicar Sergi López.

Preguntat per si la baixa afluència de gent a la Quina de Roses és degut a que molta gent se’n va a la de pobles del costat motivats pels grans i quantiosos premis que es donen, el president de l’A.E. Roses va exclamar “evidentment, i en aquí no podem fer competència perquè el sistema de finançament d’altres pobles és molt diferent a la nostra, ja que som nosaltres, un club de futbol, els que ens autofinancem la Quina i correm amb les despeses de tot”.

Tot això, López va voler agrair a tots els nostres col·laboradors, els empresaris del poble, que donen un cop de mà oferint vals de regal i, com no, a l’Ajuntament de Roses, sense el qual no es podria fer la Quina sinó ens cedís l’envelat per poder celebrar-la”.

Cal esmentar que a la Quina de Roses es juguen 10 quines amb cartons de 90 números i 1 extra al preu de 12 €.

Dies de celebració de les Quines de Roses, que s’inicien a 18:30 hores:

  • Dijous, 6 de desembre
  • Dissabte, 8 de desembre
  • Diumenge, 9 de desembre
  • Diumenge, 16 de desembre
  • Diumenge, 23 de desembre – Quina infantil — 16:30 hores
  • Dimarts, 25 de desembre
  • Dimecres, 26 de desembre
  • Diumenge, 30 de desembre,
  • Dimarts, 1 de gener
  • Diumenge, 6 de gener