Un conductor francès envesteix una motocicleta a Roses

Accident a Roses
Els vehicles involucrats en el accident

El vehicle, de matrícula francesa, fa cas comís d’una línia continua i topa amb contra una moto a Roses, de la que el seu conductor només ha patit ferides lleus

Accident a Roses
Els vehicles involucrats en el accident

En un setmana dos vehicles amb matrícula francesa provoquen dos accidents a Roses dels quals la fortuna, la beneïda sort, ha fet que no s’hagi de lamentar cap víctima mortal.
El passat dimarts a la nit un jove francès, que va donar 1,14 en el test d’alcoholèmia, es va emportar dues motocicletes, dues bicis i un munt de cadires i taules a la concorreguda plaça de Sant Pere. Els reflexes de les persones que hi havia assegudes a les terrasses els va salvar de patir cap dany quan va veure apropar-se al vehicle que sortia de l’aparcament del passeig marítim.

I aquest matí, a la ronda de circumval·lació un altre cotxe conduit per un francès ha embestit a una motocicleta. La moto, una Kawasaki de gran cilindrada pujava en direcció cap al mercat de la roba, quan un vehicle, un Citroën Xsara, en direcció contraria, ha fet cas omís de la línia continua que l’impedia girar, la qual ha provocat la topada, “no l’he vist girar i quan m’he donat compte ja he xocat contra el cotxe”, ha explicat el conductor de la moto que ha estat atès per unes ferides lleus a la seva mà esquerra pels serveis sanitaris d’una ambulància de SEM.

Dues dotacions de la Policia Local s’han desplaçat fins al lloc de l’accident per portar a terme les diligències del sinistre això com dirigir el trànsit, molt dens a ser diumenge de mercat.