Un conductor francès que anava sota els efectes de l’alcohol s’estimba contra el Bar La Sirena de Roses

Bar La Sirena de Roses

El cotxe estimbar contra la façana del bar La Sirena

Tot i l’espectacularitat de l’accident no es va haver de lamentar cap dany personal

Bar La Sirena de Roses
El cotxe estimbar contra la façana del bar La Sirena

Un conductor de nacionalitat francesa es va estimbar, ahir a la nit, amb el seu vehicle, un Ford Mustang GT, contra les cadires i taules de la terrassa del bar La Sirena de Roses, fins arribar a la mateixa façana del mateix establiment de restauració.
Segons alguns testimonis, que es trobaven en el lloc de l’accident, “el conductor sortia de l’aparcament” de front de mar que hi ha just davant de la plaça Sant Pere, i han vist com “el cotxe fora de control ha anat arrasant amb tot el que es trobava als seu pas, motos, cadires, taules, una bogeria”, va assenyalar un jove tesmitoni. I pel seu pas s’ha emportat dues motocicletes, tres bicicletes i un munt de taules i cadires.

Quan el vehicle s’ha pogut comprovar que el conductor francès estava sota els efectes de l’alcohol, “amb un estat d’embriaguesa important”, al qual se’l van emportar al CAP per tractar-li tant la seva taxa d’alcohol, com les ferides, de caràcter lleu, que es va fer al xocar contra la façana del bar.

Els reflexes dels clients, que en aquell moment hi eren asseguts a les taules de la terrassa, en veure que el vehicle s’enfilava cap a ells els va salvar de patir un accident, que, sortosament, tot i l’espectacularitat del sinistre, no es va haver de lamentar cap desgràcia.