Un conductor menor d’edat i sense carnet bolca el cotxe al carrer Pescadors de Roses

Un cotxe bolca a Roses
Els Bombers i la Policia Local de Roses posant el cotxe sinistrat sobre les seves quatre rodes

El cotxe ha quedat panxa enlaire després de topar amb dos vehicles estacionats

Un cotxe bolca a Roses
Els Bombers i la Policia Local de Roses posant el cotxe sinistrat sobre les seves quatre rodes

Un turisme Mercedes, model A14 pujava aquest matí, al voltant de les 8:30 hores, per l’Avinguda Jaume I, i ha estat quan ha girat a l’esquerra per agafar el carrer Pescadors, quan, per l’excés de velocitat, ha topat amb un Nissan Qasquai, i seguidament contra un Renault Twingo. Aquest xoc ha fet que el Mercedes s’enlairés, i anés arrossegant uns 20 metres fins a l’altre extrem de la calçada, on ha topat contra un Peuegot 308.

Segons un veí del carrer Pescadors, “el cotxe havia passat minuts abans a tota velocitat, com si estigués fent carreres, i l’últim cop que ha passat s’ha estimbat”.

Dins del Mercedes anaven dos ocupants, el conductor, menor d’edat i, evidentment, sense carnet de conduir, i un adult. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat una dotació de Bombers i tres patrulles de la Policia Local, que han tornat a posar el cotxe sobre les quatre rodes.

Els agents de la Policia han agafat les dades dels propietaris del vehicles afectats per fer el corresponent part amb les companyies d’assegurances, i han obert diligències a la fiscalia de menors.

Sortosament, no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.