Un conductor, que triplicava la taxa d’alcoholèmia, s’estimba contra la terrassa del restaurant Ca La Valeria de Roses

Accident de trànsit a Ca La Valeria de Roses
El vehicles s'ha emportat per devant arbres, pilones de ferro, cadires i taules

Sortosament, tot i que la terrassa del restaurant Ca la Valeria estava plena de comensals, només una persona han resultat ferida lleu

Al voltant de les 13 hores la Policia la Policia Local de Roses ha estat alertada per la propietària del restaurant Ca la Valeria que un vehicle, un Mercedes A200, s’ha estampat contra les taules de la seva terrassa després d’arrencar un arbre i varies pilones de la vorera.
Segons testimonis presencials, el conductor venia en contra direcció pel carrer Doctor Barraquer i ha girat, a gran velocitat, pel carrer Marià Benlliure perdent el control col·lidint contra tres arbres, un d’ells arrancant-lo, dues pilones de ferro i les taules i cadires de la terrassa del restaurant.

“He sentit un gran soroll com si fos un terratrèmol i he mirat cap fora i he vist un arbre caient i les taules i cadires per terra, i després he vist el cotxe”, ha explicat Mara Colarossi, gerent de Ca la Valèria. El seu marit, i també gerent del restaurant, l’ Enzo Capoccia ha assegura que “ha estat un miracle que no hagi passat una tragèdia, tenim la terrassa plena de comensals i només una persona ha resultat ferida lleument, ha estat un miracle”.

La persona a la que es refereix Capoccia és una senyora, de 72 anys i de nacionalitat belga, a la qual l’ha caigut a sobre un parasol de la terrassa, per la qual cosa ha necessitat de l’assistència mèdica de l’ambulància del SEM que s’ha desplaçat fins al lloc, que també ha hagut d’atendre per ferides lleus a una de les dues noies que anaven d’acompanyants en el Mercedes.

El conductor, un jove de 30 anys i veí d’Empuriabrava, a més de no portar el carnet de conduir a sobre, ha donat positiu en el test d’alcoholèmia amb una taxa que triplicava la taxa permesa, per la qual cosa la Policia Local de Roses ha obert diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit per alcoholèmia amb resultat d’accident de trànsit.

Al lloc també s’ha desplaçat una dotació dels Bombers de Roses per tallar els arbres que havien quedat malmesos.