Un detingut i sis imputats per cultivar marihuana valorada en 48.000 euros

Marihuana valorada en 48.000 euros

Cabdells de marihuana assecats i preparats pel seu transport i comercialització

Els Mossos d’Esquadra els va imputar per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric

Marihuana valorada en 48.000 euros
Cabdells de marihuana assecats i preparats pel seu transport i comercialització

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Gironès i la Policia Local de Cassà de la Selva van detenir el dia 26 d’agost, un home, de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona i van imputar sis persones més, per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Durant el mes d’agost els mossos van iniciar una investigació, conjuntament amb la Policia Local de Cassà de la Selva, per tal constatar les seves sospites sobre un possible domicili on es cultivava marihuana.

Durant el matí del dia 26 d’agost, la policia va localitzar en el veïnat de la Verneda, dintre el terme municipal de Cassà de la Selva, una casa aïllada on es sentia una forta olor a marihuana.

En una nau annexa a l’habitatge es van trobar 11 quilograms de cabdells de marihuana assecats i preparats pel seu transport i posterior comercialització. Segons estimacions de la Oficina Central d’Estupefaents del Ministeri d’Interior la droga podria estar valorada en uns 48.000 euros.

El local tenia els sistemes i condicions òptimes per poder cultivar la plantació. A més, tenia el sistema de fluid elèctric connectat de forma fraudulenta a la llum. Segons els especialistes de la companyia elèctrica, els responsables de la plantació haurien defraudat un total de 18.000 euros.

Arran l’operatiu, es va dur a terme la detenció del propietari de la plantació i la imputació de sis persones més per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Tant el detingut com els imputats van quedar en llibertat i van ser citat per presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.