A un dia de la seva celebració la Cursa de la Dona de Roses bat el seu record d’inscrits

VII Cursa de la Dona

La llista d’inscrits de la Cursa de la Dona ja arriba als 400, xifra que supera la participació de l’any passat

VII Cursa de la DonaL’any 2013, centenars de dones, i homes, va fer batre el record de participació en la seva sisena edició, amb un total de 372 atletes. Una xifra que, a menys de 24 hores de celebrar la que serà la setena prova dedicada al gènere femení, ja ha estat superada pel que fa al nombre d’inscrits. “Ja hem superat la xifra de 400”, ha anunciat el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, organitzador de la Cursa amb el suport del consistori rosinc, i per la qual cosa es mostra “content, ja que l’objectiu principal, quan vam decidir des del Club organitzar-la per primera vegada la prova, és fomentar la pràctica de l’esport i un estil de vida saludable entre la societat rosinca”. En aquest cas practicar l’esport en família

Una prova esportiva que des de la seva primera edició té un caràcter benèfic ja que els diners de les inscripcions van destinat a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Demà el preu de la inscripció costarà gairebé el doble

La gent interessada a participar pot fer la inscripció anticipada durant el dia d’avui dissabte ho pot fer al preu de 6 € al següent establiment, fins a les 13 hores com a temps límit:

  • Esports Base Montjoi

Si es fa demà, el mateix dia de la cursa, la inscripció pujarà a 10 €. Una mesura per evitar les cues que es provoquen sempre a causa de les persones que ho fan a darrera hora, i complir, així, amb els horaris previstos per a l’organització.