Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Un dia d’esquí a La Molina amb l’Oficina Jove de l’Alt Empordà

Per anar a La Molina a esquiar cal inscriure’s a l’Oficina Jove (Anicet de Pagès, 2, de Figueres), al web empordajove.cat o bé adreçar-se al dinamitzador, tècnic de joventut o espai jove del municipi on es resideixi

Des de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà s’organitza una nova sortida a la neu, prevista pels dies 1 i 2 de febrer a l’estació d’esquí de La Molina. Aquesta sortida, o l’Esquiada Jove, com és més coneguda popularment, és una activitat que tradicionalment s’ha anant oferint des de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal.

Aquesta esquiada està pensada especialment pels joves de 14 a 35 anys, i durant tota l’estada hi haurà monitors de suport i acompanyament.

El preu de 120 euros inclou assegurances, transport, forfaits, allotjament, sopar i esmorzar.

Per fer la inscripció cal adreçar-se a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà (Anicet de Pagès, 2, de Figueres), al web empordajove.cat o bé adreçar-se al dinamitzador, tècnic de joventut o espai jove del vostre municipi. Les places son limitades i el termini d’inscripció finalitza el 24 de gener.

INFORMACIÓ ESQUIADA JOVE A LA MOLINA 2020

 • L’activitat consisteix en anar a esquiar els dies 1 i 2 de Febrer de 2020 a l’estació d’esquí La Molina.
 • Es sortirà tots plegats de la estació de BUS de Figueres a les 6 hores. Per respecte als altres companys/es, es prega puntualitat. L’arribada un altre cop a Figueres serà les 19 hores.
 • L’activitat està pensada per a joves de 14 a 35 anys. Ens cas de no cobrir totes les places s’obrirà l’activitat a totes les edats. Només en aquest supòsit, si participés un menor de 14 anys, hauria de venir acompanyat del pare, mare o tutor legal, i aquest serà qui es faria càrrec en tot moment del nen/a.
 • Tots els menors d’edat requereixen l’autorització del pare/mare/tutor, que haurà de ser signada.
 • La sortida inclou el sopar del 1r dia i l’esmorzar del 2n dia, la resta d’àpats els hauran de portar els participants.
 • Cadascú s’ha de fer responsable de portar el seu equip d’esquí. A Figueres es pot llogar el material que es desitgi, o també es pot llogar a l’estació de La Molina. Es recomanable portar-ho tot des de Figueres per aprofitar l’estada al màxim i estalviar diners.
 • Pensar en anar ben equipats. És molt aconsellable dur guants, ulleres de sol, barret, casc, i proteccions, crema pels llavis, crema de protecció solar, anorac, mitjons de recanvi, etc. En definitiva, tot allò que ajudi a aïllar-nos del fred i a tenir una bona jornada d’esquí.
 • Cal portar el DNI i la Tarja del Servei Català de la Salut sempre a sobre.
 • Respectar sempre les indicacions dels monitors/es acompanyants i dels monitors/es de pista.
 • A l’autocar, els monitors/es acompanyants informaran del funcionament dels horaris d’esquiada, començament, acabament, tornada, que fer amb els esquís de lloguer, etc.

Inscripcions i preu

 • Les inscripcions s’obriran a partir de les 9h del dimecres 18 de desembre de 2019 i es tancaran el divendres 24 de gener de 2020 a les 20 hores.
 • El preu és de 120€ i inclou: Transport, 2 Forfaits, Assegurances, Allotjament, Esmorzar i Sopar. No es tornarà la quota de l’activitat excepte en casos d’urgència degudament justificats, abans del tancament de les inscripcions. Un cop realitzat el pagament i reservada la plaça, no es retornarà l’import efectuat sota cap circumstància aliena a l’organització.
 • Per tal de formalitzar la inscripció, heu d’adreçar-vos a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà (Anicet de Pagès, 2 · telf. 972 67 37 28), a la pàgina www.empordajove.cat, o bé adreçar-vos al vostre dinamitzador, tècnic de joventut i/ o a l’espai jove del municipi on es resideixi. Amb el full d’inscripció degudament omplert, els diners corresponents, i una fotocòpia del DNI i la Tarja sanitària.

Més informació:

Oficina Jove de l’Alt Empordà , c/ Anicet de Pagès, 2; aserra@altemporda.cat, 972 67 37 28