Nadal a Roses

Un dia esplèndid per celebrar la Bicicletada a Roses

Un sol fastuós, que ha donat la temperatura ideal per practicar el ciclisme, és el que s’han trobat, avui , els 150 participants de la 24ena Bicicletada de Roses

Bicicletada Popular de RosesAROFES, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i el control dels participants durant el  recorregut a càrrec de la Policia Local, ha celebrat avui la XXIV Bicicletada Popular. Climatològicament parlant, ha esta el dia ideal per desenvolupar una activitat d’aquest tipus.

La Bicicletada popular de la Vila de Roses és una activitat esportiva que, sens dubte, ja està molt arrelada a Roses. Des de fa anys, és tota una tradició. Tant la que se celebra durant la festivitat del treballador, dia 1 de maig, com la que s’organitza en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l’onze de setembre.

Per tercer cop el centre neuràlgic de la Bicicletada Popular de Roses ha estat la Rambla Riera Ginjolers. Un indret que va agafar el relleu l’any passat de l’antic càmping Bahia, amb la finalitat d’apropar aquest activitat al centre de la Vila.

Un total de 150 rosincs i rosinques, entre petits, adolescents, joves i grans, s’han pujat a la bicicleta per practicar una mica d’esport en companyia de familiars i amics.

Com ja és tradició també s’han fet dues curses, la llarga pels adults, que els ha portat fins a Empuriabrava i la curta per als petits, que han anat fins al Port Esportiu. Però, a diferència d’edicions anteriors en que la sortida de cadascuna es feia amb una diferència de mitja entre totes dues, avui s’ha fet de manera conjunta. Després els ciclistes han realitzat el seu recorregut previst.

Com a recompensa al seu esforç, tots els participants han pogut gaudir un vegada han arribat un altre cop a la Riera Ginjolers d’un merescut esmorzar, composat d’entrepans, pinxos i begudes.
[fsg_gallery id=”31″]