Un dona anglesa de 76 anys mor ofegada a la platja del Salatar de Roses

Dona ofegada a la platja de Roses
Els serveis mèdics de l'helicòpter del SEM no han pogut fer res per salvar la vida de la dona

La dona ha estat localitzada surant a l’aigua i el serveis mèdics no han pogut fer res per salvar-li la vida

Al voltant de les 15hores, Protecció Civil ha rebut una trucada, a través del telèfon d’emergències 112, alertant que hi havia una dona surant a la platja del Salatar de Roses, tot just enfront de l’edifici Miramar de Santa Margarida.

La dona, de 76 anys i de nacionalitat anglesa , que estava allotjada al càmping Rodes, ha anat amb el seu marit a fer un bany a la platja del Salatar, on en aquell moment no hi havia servei de vigilància i havia mala mar. Per causes que es desconeixen la dona ha aparegut surant l’aigua, i ha estat quan alguns banyistes l’han tret de l’aigua insconscinet i han trucat a emergències.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat una ambulància i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com dues patrulles i dos agents motoritzats de la Policiai Local Roses i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra.

L’equip mèdic tot i fer les corresponents maniobres de reanimació cardiopulmonar, no han pogut salvar-li la vida.

Jove begut ha salvat la vida

I a pocs metres del tràgic succés, i al voltant de les 7 tarda, s’ha produït un ensurt quan un noi, de 19 anys, provinent d’Olot que està passant un dies de vacances a Roses s’ha ficat a l’aigua “bastant begut”, segons alguns testimonis que hi havia a la zona. Degut al seu estat d’embriaguesa el noi s’ha empassat molta aigua. Després que alguns banyistes el traguessin de l’aigua, l’han reanimat quedant tot en un ensurt.