Un estudi d’arquitectura de Barcelona s’encarregarà del projecte del CEIP Montserrat Vayreda de Roses

Col·legi Montserrat Vayreda de Roses

Projecte guanyador de Baas Arquitectura de la nova construcció escola Montserrat Vayreda

Col·legi Montserrat Vayreda de Roses
Projecte guanyador de Baas Arquitectura de la nova construcció escola Montserrat Vayreda

La Generalitat de Catalunya ha adjudicat a l’estudi Baas Arquitectura el contracte de serveis per a l’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i posterior direcció d’obra corresponent a la Nova Construcció de l’Escola Montserrat Vayreda, de Roses.

El passat 27 de juliol del 2012 es va publicar al DOGC la licitació del contracte d’assistència per a la redacció del projecte de la construcció del CEIP Montserrat Vayreda per valor de 321.475 €. I la data límit per presentar les difefents ofertes es va concretar per al 19 de setembre de l’any passat amb la previssió d’obrir les ofertes tècniques el dia 11 d’octubre i les econòmiques el 6 de novembre. Així, un cop fetes les valoracions es va preveure que l’adjudicació de la redacció del projecte es realitzés cap a finals del mateix novembre.

Una demora d’un mes i mig en escollir l’empresa redactora del projecte que té la seva lògica. Recordem que es va disoldre el Parlament i es van convocar eleccions a la Generalitat de Catalunya per al 24 de novembre.

Per això, des de l’Ajuntament de Roses hi ha satisfacció “perquè s’està complint tot el que ens havien dit des del Departament d’Ensenyament, tant per part de la consellera Irene Rigau com del director de Serveis Territorials, Albert Bayot”, ha assenyalat la regidora d’Educació de Roses, Sílvia Useros.

Ara, segons Useros, el consistori rosinc ha demanat a Josep Fernández, adjunt del director de Serveis Territorials d’Ensenyament, un calendari de tot el procés del projecte de redacció i posterior execució de l’obra de construcció del col·legi Montserrat Vayreda, “per posteriorment convocar una reunió amb la direcció i l’AMPA de l’escola per comunicar-los els terminis del projecte”, ha afirmat la regidora d’Educació de Roses.