Un motorista solidari inicia la volta al món per donar a conèixer la Síndrome de Moebius

'Moebius por el Mundo'
Manuel Rubio (amb gorra) amb Ana Mº Expòsito, Pili i Mercè Homs

Manuel Rubio va iniciar ahir diumenge el seu viatge per informar sobre la malaltia de Moebius

'Moebius por el Mundo'
Manuel Rubio (amb gorra) amb Ana Mº Expòsito, Pili i Mercè Homs

Manuel Rubio, és un home, un motorista solidari que un bon dia es va plantejar un repte: donar a conèixer el Síndrome de Moebius donant la volta al món.
A l’octubre de l’any passat Manuel va visitar Roses amb motiu de la Festa de Moebius que es va celebrar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, on va presentar el seu projecte, ‘Moebius por el Mundo’, que en visitar totes les associacions de Moebius d’arreu del món.
Un viatge que porta preparant des de fa més de dos anys i que el portarà a països d’arreu Europa, Austràlia, Asia i Amèrica abans de creuar mig estat espanyol.

'Moebius por el Mundo'
Manuel Rubio a terres valencianes amb afectats i familiars de Moebius / Foto: Ta Marta

Ahir va començar el seu viatge per la volata al món aprofitant la celebració de la VII MotoMoebius de Sant Vicenç dels Horts. Una concentració que va reunir més de 1.500 persones, entre d’elles la presidenta de l’Associació Catalana de Síndrome de Moebius, la rosinca Ana Mª Expòsito i altres membres de l’entitat com la Pili Moreno i Mercè Homs.

Manuel Rubio va sortir a les 10 del matí i va fer nit a terres valencianes, després de recorre uns 700 quilòmetres i saludar a pacients i familiars afectats pel Síndrome.

Avui, el motorista solidari té previst arribar a Granada.