Un nen de 5 anys i una noia d’11 guanyen el 6e concurs de dibuix de la Piscina de Roses

En Pau, el més petit de tots i la Marina, amb xandall blau amb els seus familiars i la regidora Montse Mindan

Pau Muñoz i Marina Lizán són els guanyadors d’aquest concurs que en la seva sisena edició ha convocat a 120 nois i noies de totes les escoles de Roses

En Pau, el més petit de tots i la Marina, amb xandall blau amb els seus familiars i la regidora Montse Mindan
En Pau, el més petit de tots, i la Marina, amb xandall blau, amb els seus familiars i la regidora Montse Mindan

Ahir a la tarda es va procedir a l’entrega de premis als guanyadors del sisè concurs de dibuix convocat per la Piscina Municipal de Roses. Un certamen adreçat als abonats i als participants de les activitats aquàtiques, que ha permès escollir les il·lustracions per felicitar el Nadal.

La regidora de Participació Ciutadana i presidenta de PRODER (Promoció i Desenvolupament de Roses SL), societat municipal que gestiona la Piscina, va ser l’encarregada d’entregar els premis als guanyadors, en Pau Muñoz Vivas, en la categoria infantil, de 3 a 5 anys, i la Marina Lizán Casanovas, en la categoria de primària, de 6 a 11 anys.

El petit Pau, de 5 anys, va voler explicar que en el seu dibuix “hi ha un cagatió que es llença per un tobogan a la piscina, i un arbre. I també posa Bon Nadal”.

Per la seva part, la Marina, d’11 anys, va afirmar que “he fet una arbre perquè és de les coses que més m’agraden del Nadal, i he dibuixat uns animals que són els que fan aquest arbre dins la piscina”.

concurs_dibuix_piscina1La regidora Montse Mindan va fer palés la seva alegria per la gran participació en el concurs, “estem molt contents perquè són 120 nens i nenes de totes les escoles de Roses els que han volgut participar en aquest sisè concurs de dibuix. I enguany, a banda dels premis, els hem fet un quadre amb els seus dibuixos perquè puguin penjar-los a la seva habitació i unes postals per a que puguin felicitar el Nadal”.

D’aquests 120 nois i noies que han participat, 66 ho han fet en la categoria infantil i 54 en la de primària. Els guanyadors s’han endut un lot de material de dibuix i un curs trimestral de natació gratuït. Un bons premis per a en Pau i la Marina que enguany no hauran d’esperar al cagatió per rebre els primers regals de Nadal.