Un nen de Castelló d’Empúries guanya un premi per conèixer com arriba l’aigua a casa i com consumir-la de forma responsable

Castelló d’Empúries
Pau Portell amb les autoritats i familiars

Pau Portell Pino, de l’escola Ruiz Amado de Castelló d’Empúries, ha quedat finalista en la 18a edició del Concurs Infantil d’Aqualia dedicada als ODS i l’Agenda 2030

Aqualia, empresa subministradora d’aigua potable, va convocar 18a  edició del Concurs Digital Infantil, certamen dirigit a la mainada que consisteix en dissenyar un cartell que reflectís la seva visió del cicle de l’aigua i com podem cuidar-la per a construir, entre tots, un planeta més just i sostenible.
Un concurs, en definitiva, per conscienciar i educar als més petits sobre la importància de l’aigua i el treball que hi ha darrere d’obrir l’aixeta i disposar d’aigua de qualitat.

I el nen de l’Escola Ruiz Amado de Castelló d’Empúries, Pau Portell Pino, va quedar finalista d’aquest 18è concurs. Sota el títol “Cuidem el món blau”, en Pau ha reflectit en el seu cartell el cicle integral de l’aigua i com usar-la de manera sostenible per a contribuir a aconseguir els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de Nacions Unides.
El treball d’en Pau ha estat triat entre els de més de 6.600 estudiants de 3r i 4t de Primària que han participat en l’edició d’enguany, que en desenvolupar-se en un format 100% digital, no s’ha vist afectada per l’impacte de la pandèmia de la Covid-19.

I en un acte celebrat avui, l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, i la regidora d’Ensenyament, Anna Massot, acompanyats pel responsable d’Aqualia de Girona Nord, Jordi Johé, han lliurat, com a premi, un Smart Watch a Pau Portell.

L’alcalde ha felicitat al jove artista i ha agraït a Aqualia que porti a terme aquestes iniciatives “per difondre la importància del consum responsable de l’aigua i com aconseguir un planeta més net i més just al 2030”.