Un robatori protagonitza l’inici del curs escolar al col·legi Jaume Vicens Vives de Roses

Robatori al col·legi Jaume Vicens Vives de Roses
A dalt, on estava ubicat instal·lat el projector. A sota, el pany de la porta de l'aula rebentat amb un extintor

Els lladres s’han emportat un projector nou que la direcció de l’escola havia comprat i instal·lat la setmana passada

Robatori al col·legi Jaume Vicens Vives de Roses
A dalt, on estava ubicat instal·lat el projector. A sota, el pany de la porta de l’aula rebentat amb un extintor

El curs escolar al col·legi de Primària Jaume Vicens Vives estava previst que s’iniciés de manera tranquil·la i esglaonada, com cada any. De fet, “ha estat així, tot i que s’ha afegit a la tranquil·la entrada dels estudiants una sorpresa desagradable en forma de robatori”, ha assenyalat la directora del centre, Agnès Fabregas, la qual ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra.

Els lladres s’han emportat un projector nou que la direcció del col·legi havia adquirit i instal·lat tot just fa una setmana, després de haver pogut entrar, segons informació del centre educatiu, per un ‘cel obert’, sobre de la caldera de la calefacció, d’aquí al sostre del gimnàs, tot seguit passar per damunt d’un tubs de la mateixa calefacció, per accedir a través d’una finestra a l’interior de l’escola.
Un cop a dins els delinqüents han agafat un extintor amb el qual han rebentat el pany de la porta que dóna accés a l’aula on estava ubicat el projector nou, l’han sostret i han fugit.

La policia científica dels Mossos d’Esquadra és l’encarregada d’investigar el cas per trobar als lladres, els quals sabien perfectament on estava el projector acabat d’adquirir per l’escola de primària de Roses.