Inici Actualitat Un rosinc crea una eina digital amb la que ofereix webs gratuïtes...

Un rosinc crea una eina digital amb la que ofereix webs gratuïtes a hotels

Pantalla d'inici Hotel Web Suite

Sergi Ruiz, un jove de Roses resident a Figueres, ha creat, dins la seva empresa WEB LAB 360, l’eina digital Hotel Web Suite, amb la que ofereix una web gratuïta als hotelers davant l’imminent tancament de la plataforma BookingSuite

BookingSuite ha anunciat el tancament de la seva plataforma de webs gratuïtes programat per al pròxim 30 de novembre.

La plataforma BookingSuite, que utilitzen milers d’hotels i hostals a tot el món, oferia la creació d’una web personalitzada i amb sistema de reserves integrat de manera gratuïta. Sense necessitat de realitzar una inversió inicial ni de pagar quotes mensuals, permetia als propietaris disposar d’una web professional a canvi d’una comissió en les reserves directes.

El tancament d’aquesta plataforma, ja no suposarà un seriós problema per a milers d’hotelers en quant a poder continuar obtenint reserves d’allotjament de manera online, degut a que el rosinc Sergi Ruiz, amb la seva empresa WEB LAB 360 de màrqueting digital,  ha desenvolupat una eina, Hotel Web Suite, “que bàsicament ofereix un servei de web gratuïta als petits hotelers que ara mateix estiguin amb BookingSuite”, afirma Ruiz, que convençut que “una pàgina web avui en dia és imprescindible per qualsevol negoci”, assegura que la seva intenció en desenvolupar aquesta eina “és que els petits hotelers no perdin encara més visibilitat, ja que si bé aquest any està sent desastrós per tots ells a causa de la pandèmia, quan el turisme es reprengui serà quan més notin la falta de visibilitat si deixen desaparèixer la seva web”.

Fa aproximadament dos mesos que WEB LAB 360 va publicar Hotel Web Suite i ja són una vintena d’establiments d’allotjament les que la fan servir, tant de la comarca (https://hostallara.com/) com d’arreu de l’Estat espanyol (http://maisoncondesa.com/).

Sergi Ruiz

Sergi Ruiz, nascut a Roses, va estudiar Enginyeria Técnica en Informàtica de Sistemas en la Universitat de Girona porta 10 anys treballant al món de les pàgines web. Ara, resident a Figueres, és programador especialitzat en posicionament web (SEO). D’aquesta manera, a través de la seva empresa WEB LAB 360, pot oferir tot un servei integral, és a dir, no només pot dissenyar i programar una pàgina web o una botiga online, sinó treballar també en la estratègia a nivell de màrqueting per aconseguir la millor visibilitat de la web a Internet.

Exit mobile version