Un taller de percussió se suma a les propostes socioeducatives del Pla Educatiu d’Entorn de Roses

Aquesta mateixa setmana ja s'ha dut a terme la primera sessió del taller de percussió, que va tenir lloc a l’aula del Centre Obert de Roses

Taller de percussió que té com a objectiu despertar l’interès dels participants per la música, aprendre a escoltar i distingir diferents timbres, fer sonar diferents instruments, i aprendre a tocar amb bona coordinació i en grup

Aquesta setmana s’ha iniciat a Roses un taller de percussió, inclòs en el programa del Pla Educatiu d’Entorn impulsat per l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament, amb el qual es vol treballar i fomentar la creativitat i el treball en equip dels alumnes i donar resposta a les seves inquietuds en aquesta disciplina.

El nou taller de percussió treballa en despertar l’interès dels participants per la música, aprendre a escoltar i distingir diferents timbres, fer sonar instruments com caixes, tambourines, shekeres,… i aprendre a tocar amb bona coordinació i en grup. Es tracta d’una activitat molt dinàmica on, al llarg de les diferents sessions, es dedicaran monogràfics dedicats a diferents instruments i s’aprendran ritmes i patrons bàsics del Brasil, de Cuba, d’Àfrica, de la Península Ibèrica, dels països àrabs, de la Índia… amb els instruments típics de cada cultura.

Està dirigit a alumnes de 4art a 6è de primària i es desenvoluparà a l’aula del Centre Obert de Roses al llarg d’un total de 18 sessions, els dissabtes al matí de 10 a 13 h, fins a finals de maig. Es dedicaran quatre sessions a diferents tipologies de percussió (cajón, batucada, djembé i darbuka, i percussió afrollatina), per finalitzar amb dues sessions de combinació de totes les percussions.

El taller disposa d’un total de 25 de places, de les quals encara queden 6 disponibles. Els nens i nenes empadronats a Roses i que estiguin cursant 4t, 5è o 6è de primària que estiguin interessats a participar, poden apuntar-se demanant cita al departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, destacant que se seguirà un estricte ordre d’inscripció.

L’activitat és totalment gratuïta.

Exit mobile version