Un veí de Roses reclama a l’Ajuntament gairebé 10 milions d’euros

Ajuntament de Roses

La parcel·la està ubicada a Santa Margarida, tot just a darrera de l'edifici del 600 / Foto: Google Maps

Una sentència del 7 de juny de l’any 2000 diu que Roses ha de pagar 9 milions 725 mil euros a aquest veí per una parcel·la de la seva propietat

“Un veí de Roses, persona jurídica, ens està reclamant 9 milions 725 mil euros a l’empara d’una sentència de l’any 2000, concretament del 7 de juny, que diu que la parcel·la de la seva propietat situada a Santa Margarida no pot ser de cessió gratuïta, sinó que se l’ha de pagar”, va desvetllar el regidor del PSC, Josep Mª Martínez, en el torn de Precs i Preguntes del ple ordinari del mes d’aquest mes d’octubre de l’Ajuntament de Roses, celebrat ahir dimecres.
Martínez, tot i dir que és coneixedor que el tema no està conclòs perquè s’han presentat al·legacions, es va interessar per saber “si es podrà evitar fer aquest pagament”.

Concretament la parcel·la està tot just a darrera de l’edifici del 600, a tocar als canals, tal i com es pot veure a la imatge.  

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va respondre-li que “esperem que arribi a bon port, però avui dia no podem dir res perquè en aquest moment tot el procediment jurídic està en marxa”. El Secretari, a sol·licitud de l’alcaldessa, va afegir que “aquest cas està actualment al Tribunal d’Expropiació de Catalunya en considerar l’Ajuntament que no és procedent”.

Ara, tot està en mans d’aquest Tribunal d’Expropiació de Catalunya per si els vilatans de Roses hauran de pagar els gairebé 10 M€ per indemnitzar a aquest veí.