Un vídeo dels Wind Games d’Empuriabrava es converteix en un fenomen viral

Wind Games Empuriabrava

Instant de la coreografia de Leo Volkov al Wind Games Empuriabrava

El vídeo ha tingut a la xarxa 4 milions de visualitzacions en menys de 48 hores

Wind Games Empuriabrava
Instant de la coreografia de Leo Volkov al Wind Games d’Empuriabrava

El passat cap de setmana el Túnel de Vent d’Empuriabrava va marcar una fita històrica en el món de les competicions de vol indoor amb la introducció de la música dins de la disciplina coneguda com Freestyle, disputada en el marc de la 3a Competició Internacional d’indoor skydiving, Wind Games 2016.

En les imatges es pot veure en plena competició a Leo Volkov, guanyador de la disciplina de vol indoor Freestyle amb música, que es va estrenar el cap de setmana passat al Túnel del Vent

El vídeo de la seva exhibició, que l’ha fet mereixedor de la medalla d’or en la Competició Internacional Wind Games 2016 ha estat compartit per més de 66.000 internautes.

L’audiovisual, que el va pujar a Facebook un espectador del campionat, Alexander Khabibulin, suma en menys de 48 hores prop de 4.000.000 reproduccions, amb una mitjana de 110.000 visualitzacions per hora. Una dada que no s’havia aconseguit mai en cap altra competició internacional de vol indoor.

La coreografia de la jove voladora russa Maja Kuczynska, de 15 anys d’edat, també està tenint una gran acollida amb més d’ 1.800.000 reproduccions.

Per primera vegada, i gràcies a la incorporació d’un sistema de reproducció musical inalàmbric el volador escoltava la mateixa música que el públic. La qual cosa li permetia ballar dins del túnel, al ritme de la música i a més de 300 quilòmetres per hora. L’espectacularitat de la seva exhibició va fer mereixedor de la medalla d’Or d’aquesta categoria al competidor rus Leo Volkov.

A l’emoció i intensitat dels que van gaudir del moment en directe s’hi afegeix la sorprenent acollida que el vídeo de la seva actuació està tenint a les xarxes socials.