Una alumna de 4º d’ESO de Castelló d’Empúries guanya el concurs comarcal de cartells sobre el Dia Mundial sense Tabac

Dia Mundial sense Tabac

Foto de família dels guardonats, professors i autoritats

Divendres passat es va portar a terme el lliurament de premis del concurs de cartells a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Dia Mundial sense Tabac
Foto de família dels guardonats, professors i autoritats

El jurat del 13è concurs comarcal de cartells del Dia Mundial sense Tabac ha valorat els 332 cartells presentats pels alumnes de vuit instituts d’educació secundària de la comarca que han participat en l’edició d’enguany. Aquest concurs s’organitza en el marc del Programa Comarcal de Prevenció de Drogodependències de l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal i té com a finalitat sensibilitzar els adolescents i joves sobre els danys que comporta per a la salut el consum de tabac.

El jurat, que ha tingut en compte l’originalitat, la qualitat artística i la idoneïtat del missatge tramés, ha acordat atorgar el premi al cartell guanyador a la proposta creada per Timeea Andreea Brassovanu, alumna de 4t d’ESO de l’institut de Castelló d’Empúries. El guanyador ha rebut un premi de 100 euros i el centre un altre de 300 euros, en aquest cas bescanviable en material pedagògic.

El jurat també ha decidit atorgar accèssits als cartells presentats pels alumnes següents: Leah Zaub Burset i Vanessa Muscolino Patano, que cursen 1r d’ESO al Centre Escolar Empordà de Roses, i Xènia Segura, que cursa 4t d’ESO a l’institut de Castelló d’Empúries.

El lliurament de premis es va fer divendres passat, en presència dels guardonats, professors d’institut, tècnics de l’àrea de Benestar i el vicepresident i conseller comarcal de Benestar, José Luís Yécora. Els cartells premiats es poden veure a la sala d’exposicions del Consell Comarcal al llarg d’aquesta setmana.