Una bona proposta cultural, lúdica i històrica per passar a Roses les vacances de Setmana Santa en família

EducArt

Els búnquers del Castell de la Trinitat de Roses i els seus passadissos es podran visitar durant la Setmana Santa

El visitants de la Ciutadella de Roses durant aquesta Setmana Santa podran gaudir de diferents activitats familiars i visites amb degustació de vins del territori.

EducArt
Els búnquers del Castell de la Trinitat de Roses i els seus passadissos es podran visitar durant la Setmana Santa

Del 26 de març al 2 d’abril, s’amplia l’horari d’obertura de la Ciutadella i el Castell de la Trinitat de Roses que es podran visitar cada dia de 10 a 20 hores, la Ciutadella, i de 11 a 17 hores, el Castell de la Trinitat.

EducArt, el Servei Educatiu de la Ciutadella i el Castell, apostant pel creixent turisme familiar ha preparat diverses activitats educatives que es podran fer amb nens de totes les edats durant les vacances de Setmana Santa.

Així, entre les diferents propostes està les Històries d’en Milfulles, que tindrà lloc el divendres 30 de març a les 12 hores. Una activitat dirigida per a nens i nenes de 6 a 10 anys, on jugaran per descobrir com vivien els antics habitants de la Ciutadella. Fins i tot es vestiran de grecs i romans per travessar per la passarel·la de la història.

I el mateix divendres, 30 de març, a les 17 i a les 18 hores de la tarda, al búnquer del Castell de la Trinitat les famílies que ho vulguin podran posar a prova el seu enginy i comprovar si poden escapar del búnquer en un límit de temps al Scape Bunker Roses.

El dissabte 31 de març a les 18 hores, els visitants del jaciment de la Ciutadella podran gaudir una visita guiada amb tast de vins fermentats en àmfores a càrrec del Celler Gelamà.

I ja diumenge, 1 d’abril, a les 12 hores, en Gromec, el gat de la Ciutadella, explicarà les seves aventures als més petits amb una visita teatralitzada per nens i nenes de 3 a 7 anys.