Una comèdia DALÍrant, al TMR

La programació teatral del Teatre Municipal de Roses (TMR) continua el proper dissabte 23 de febrer amb “Una Comèdia DALÍrant”, muntatge que recrea el món del genial pintor Joan Felip Sebastian, el DALÍrant, mitjançant una sèrie d’entrevistes i programes televisius que transcorren a través del temps. Les entrades per a la funció (20 €), ja es poden adquirir anticipadament a les oficines del TMR (dilluns a divendres, de 10 a 14 h).

una_comèdia_dalírantEl director de l’obra, Joan Frank Charansonnet, s’envolta d’un elenc d’actors magistrals per recrear el món de l’artista Joan Felip Sebastian, el DALÍrant. Amb una aparició espectacular en un “talk show”, en el qual també hi participa Marilyn Monroe, J.F. Sebastian fa la seva presentació mostrant les arts del surrealisme, fusionant el geni, l’obra, la pintura i la pròpia contradicció, en un personatge inigualable que anirà perpetuant-se al llarg dels anys.

Aquesta obra és un divertit homenatge a la figura d’un pintor que ja és patrimoni de la humanitat i que en forma de viatge, transporta l’espectador a la Nova York dels anys 50, al glamurós París dels 60, al Madrid de la dècada dels 70, fins a arribar al seu estudi empordanès de Port Lligat.

L’obra arriba a Roses avalada pel gran èxit assolit tant a la ciutat de Barcelona, en cartell durant dos mesos al Teatre Gaudí, com a la resta de poblacions catalanes on s’està representant en gira.

Direcció: Joan Frank Charansonnet

Actors: Joan Frank Charansonnet, Ferran Terraza, Frank Capdet, Patrícia Bargalló, Albert Lladó, Cristian Aquino, Eva Perea

Durada: 80 minuts