Una dona de 80 anys inaugura la seva primera exposició a la Residència Pi i Sunyer de Roses

Residència Pi i Sunyer de Roses
Els quadres de l'Anita Carbonell estan exposats al passadís principal de la Residència Pi i Sunyer de Roses

Anita Carbonell, usuària de la Residència Pi i Sunyer des de fa un parell mesos, demostra el seu talent com a pintora amb una exposició que va inaugurar al mateix centre geriàtric el passat divendres 20 d’abril

Residència Pi i Sunyer de Roses
Els quadres de l’Anita Carbonell estan exposats al passadís principal de la Residència Pi i Sunyer de Roses

Anita Carbonell és una dona de Figueres que a l’edat de 65 anys va començar a pintar arran d’unes classes que feien al Casal d’Avis de la capital altempordanesa. Carbonell pinta paisatges, natura morta i retrats utilitzant la tècnica de l’oli en algunes de les seves obres, així com d’altres els fa amb aquarel·la.
Ara en té 80, i l’Anita en els seus 15 anys que porta com a jubilada no ha parat de pintar com a hobby, fins a tenir un obra prou extensa com per fer una exposició “que volia inaugurar a Figueres, però el meu home va patir un ictus i no va poder ser”. I des de fa un parell de mesos es van venir a viure a Roses, a la Residència Pi i Sunyer, i va ser quan Josep Marés, el director de la Residència Pi i Sunyer “em va preguntar si pintava i al dir-li que sí, em va dir si volia fer una exposició en aquí”.

Una exposició que es va fer realitat el passat divendres on els seus quadres pengen del passadís principal de la Residència Pi si Sunyer, i per la qual “he quedat sorpresa perquè jo mateixa no havia vist els meus quadres exposats, i quan els hi he vist m’he dit, ostres si que en tenia de quadres i que macos són, no?. M’ha agradat molt poder exposar els meus quadres”.

Les flors és el que més es pot veure en els quadres de l’Anita Carbonell, “perquè a mi m’agraden molt, però també tinc paisatges, aquarel·les, retrats i dos barques veleres en gran format que vaig pintar per celebrar els 50 anys de casats”.

L’Anita va afirmar estar molt contenta de viure aquí a Roses “perquè al meu home l’atenen molt bé i podem sortir cada dia, si fa bo, perquè Roses és molt planer i sortim a passejar o per anar al Mercat”.