Cinema a la Fresca

Una entitat necessita ajuda i la del costat es posa a treballar per satisfer-la, aquest és l’ADN de Roses

Club Atletisme Roses
Tribu Fernández, Gerard Blanché i David Capristán

Tres socis del Club Atletisme Roses correran una ultra marató per aconseguir un vehicle per FADIR per tal que aquesta entitat pugui continuar donant de menjar a domicili a les persones necessitades de la Vila

La Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR) disposa d’un vehicle, concretament una furgoneta Fiat Dobló, la qual ja va adquirir de segona mà ara fa 23 anys, per repartir menjar a domicili per les persones necessitades. “És tracta d’un vehicle, més petit dels que tenim per transportar persones, per poder circular millor per Roses, que porta incorporada unes bosses isotèrmiques per separar el menjar calent del fred i amb el qual fem més de 4.000 serveis de menjar a domicili a l’any, per tant, després de tants anys i els servei que realitzar, aquesta furgoneta està demanant, a crits, que la jubilem”, ha desvetllat el coordinador de FADIR, Manel Pulleiro.

I per aconseguir un nou vehicle, de la  mateixa grandària que la Fiat Dobló, FADIR es va posar en contacte amb el Club Atletisme Roses per mirar si els podia donar un cop de mà en aquest sentit. I com és evident els atletes rosincs “es vam implicar des del primer moment”, ha assenyalat l’atleta rosinc, David Capristán.

I la manera que el Club Atletisme Roses ajudarà a FADIR, “serà corrent 12 hores a la ultra marató que es disputarà el 16 de desembre a la pista d’atletisme Serrahima de Barcelona. Una prova que la farem tres socis del club, en Tribu Fernández, Gerard Blanché i jo mateix, que correrem 12 hores cadascú dins les 24 hores d’ultra resistència que se celebrarà a la pista d’atletisme de Serrahima de Barcelona el 16 de desembre”, ha afirmat David. (Tots tres a la foto de dalt)

I per recaptar diners han obert un repte a migranodearena per a que la gent solidària aporti la seva voluntat, qualsevol donatiu és benvingut, des d’1 euro fins la quantitat que es vulgui, l’important és sumar per a que FADIR pugui continuar fent els més de 4.000 serveis de menjar a domicili a les persones que ho necessiten.

No dubtem que aquest repte s’assolirà, sinó en la seva totalitat en la seva major part, perquè és l’ADN de Roses, quan una persona o entitat necessita ajuda, la del costat sempre li donarà.