Una Festa de la Vellesa de Roses per al record

72ª Festa de la Vellesa de Roses

La 72ª Festa de la Vellesa de Roses va esdevenir un acte inoblidable

Roses va celebrar ahir a la 72ª Festa de la Vellesa amb un concert de música popular que va tenir lloc al Teatre Municipal de Roses i que va anar a càrrec d’en Sam que va fer gaudir al respectable amb la seva actuació

La 72ª Festa de la Vellesa de Roses va esdevenir un acte inoblidable per la seva celebració al Teatre Municipal de Roses, que va substituir a l’inicialment previst Envelat de la plaça Frederic Rahola a causa del mal temps. I inoblidable pel memorable concert que va oferir en Sam als 120 assistents.

Tot i que l’homenatge a la gent gran de Roses té lloc cada any durant la primavera, el decret de l’estat d’alarma al passat mes de març per la pandèmia de la Covid-19 ho va impedir, i es va ajornar per ara la tardor. Tot i això, la festa, que normalment es composa d’una cercavila des de la plaça de l’Ajuntament fins a l’església de Santa Maria per celebrar posteriorment un dinar de germanor a l’envelat, enguany s’ha vist reduïda a causa de la pandèmia a un concert de música popular.

Abans de l’inici del concert, però tant la regidora d’Acció Social, Esther Bonaterra l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan van dirigir unes paraules al respectable.
Bonaterra va assenyalar que “ser gran té molt a veure amb el privilegi, primer per a la pròpia persona i després per al conjunt de tota la societat, que té el privilegi de poder comptar amb gent que per la seva experiència vital esdevé molt important i, sovint, indispensable de moltes famílies”.
Per la seva banda, Mindan, va explicar que “hem traslladat el concert aquí al Teatre perquè amb el mal temps que fa estarem i gaudirem millor del concert de Sam, que estis segura que ens ho farà passar molt bé”.

I l’alcaldessa no es va equivocar. La gent gran de Roses va estar més còmoda que si hagués celebrat a l’envelat i en Sam va oferir un concert que des de la primera cançó, Medirerraneo de Joan Manuel Serrat, es va embutxacar al públic per fer de la 72ª Festa de la Vellesa de Roses una dia per al record.