Una filòloga, periodista i activista se suma al projecte d’ERC-Ara Roses per a les eleccions municipals

ERC-Ara Roses

Laura González Ortensi s'incorpora a la candidatura d'ERC-Ara Roses per a les eleccions municipals

La rosinca Laura González, filòloga, periodista i activista pels drets de les persones amb discapacitat, se suma a la candidatura d’ERC-Ara Roses per a les eleccions municipals 2019

ERC-Ara Roses
Laura González Ortensi s’incorpora a la candidatura d’ERC-Ara Roses per a les eleccions municipals

ERC-Ara Roses va anunciant, de mica en mica, les persones que conformaran la seva candidatura de cares als comicis locals del proper mes de maig. Primer va ser la incorporació d’Esther Bonaterra, la fins ara Jutgessa de Pau de Roses.

Posteriorment, va ser la ratificació dels actuals regidors d’ERC Roses a l’Ajuntament, Èric Ibáñez, Vero Medina i Gerard Teixidó, com a números 3,4 i 5, respectivament, de la candidatura.

I a principis d’aquest mes de març el candidat a l’alcaldia d’ERC-Ara Roses, Joan Plana va presentar els 9 primers noms de la llista republicana.

I ara, els republicans rosincs fan públic la incorporació de la filòloga, periodista i activista pels drets de les persones amb discapacitat, Laura González Ortensi. Una jove rosinca que ha decidit sumar-se al projecte d’ERC- Ara Roses perquè “si havia un aspecte que em cridava l’atenció de la seva proposta és el respecte a la diversitat, el respecte pels col·lectius que, sortosament, són cada dia menys invisibles, em refereixo a les persones amb discapacitat, però també el respecte pels rosincs nouvinguts i, sobretot – ha assegurat González- per les dones que lluiten perquè la xacra de la violència de gènere no condicioni mai més les seves vides”.

El candidat republicà a l’alcaldia de Roses, Joan Plana, ha manifestat que “la seva incorporació a la llista suposa sumar un gran talent al projecte” remarcant que “el seu compromís amb la llengua catalana i amb la lluita per la plena inclusió de les persones amb discapacitat a la societat”. Dos principis que, segons Plana, “són dos dels pilars fonamentals del projecte d’ERC-Ara Roses i que seran unes de les principals línies de treball en cas de poder formar govern”.
 

Laura Gonzàlez Ortensi va néixer a Roses el 1991 i és llicenciada en Periodisme, graduada en Filologia Catalana i màster en Estudis Avançats en Llengua i Literatura Catalanes. Es guanya la vida corregint textos i redactant continguts web. Ha publicat articles i ressenyes literàries a NúvolButxacaCatorze, Els de dalt, La Lectora La Directa, molts dels quals reflexionant sobre la situació que viuen les persones amb discapacitat en diferents àmbits de la vida i de la societat, com ara l’accessibilitat dels espais públics, l’accés al mercat laboral o la maternitat. Es dedica a estudiar l’obra de Montserrat Roig. També és sòcia d’Òmnium Cultural.