Una fuita de gas fa tallar la carretera del Mas Oliva de Roses durant 6 hores

Fuita de gas a Roses
La localizació i reparació de la fuita de gas durar 6 hores

80 abonats es van quedar sense subministrament de gas durant  aquest temps

A les 19:01 hores el telèfon 112 d’emergències rep l’alerta que al bloc d’edificis de la carretera Mas Oliva, amb la confluència amb la Ronda de Dalt (tot just enfront de l’estadi municipal del Mas Oliva i el Club de Tennis), feia una forta pudor a gas.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local, que van donar l’avís als Bombers de Roses, els quals van desplaçar 5 dotacions.

Mentre els Bombers treballaven en la localització de la fuita i feien una revisió dels pisos, els agents municipals van haver de tallar el trànsit, tant de persones com de vehicles, per la carretera del Mas Oliva donant pas alternatiu per la Riera Ginjolers, a la vegada que unes 12 habitatges van quedar confinats, és a dir, que no es va permetre entrar als veïns.

Segons els Bombers, la fuita de gas semblava provenir d’una caixa de comunicacions del subministrament, per la qual cosa desprès d’avisar al servei d’urgències del gas i de SOREA es va foradar la vorera, tot just al costat de la caixa, per tal de trobar la fuita.

Finalment, al voltant de les 23:30 hores la fuita de gas va ser localitzada en una connexió de canonades, que els tècnics de Gas Natural van acabar de reparar a les 1:15 hde la matinada, restablint el subministrament de gas als veïns.

Durant el dia d’avi està previst tapar el forat on són les connexions i arranjar la vorera.