Inici Ensenyament Una gran quina del Cap Norfeu que ben val per un viatge...

Una gran quina del Cap Norfeu que ben val per un viatge de fi curs

Els alumnes de 4art d’ESO de l’institut Cap Norfeu van recaptar uns 1.500 euros a la quina que van organitzar, ahir al vespre, a la sala SUF per poder anar de viatge de fi de curs.

La quina de l’institut de Cap Norfeu ja és una tradició, “sempre es reserva pels alumnes de 4art d’ESO del centre per tal que puguin recaptar diners i que al final de curs es vagin de viatge. La quina és una activitat del nostre institut”,  va afirmar la coordinadora pedagògica del Cap Norfeu, Antonia Tubau.

Aquests joves es passen tot l’any, a banda d’estudiar, ideant propostes i organitzant activitats amb l’objectiu de recollir calés que els permeti anar de viatge de fi de curs amb un preu realment econòmic, “venen números de la loteria de Nadal, muntan una paradeta per Sant Jordi on venen les típiques roses, venen polvorons per aquestes dates”, va dir Tubau. I així tot l’any lectiu del seu últim curs a l’ESO.

I per aquestes dates organitzen la quina. Una quina celebrada a la sala SUF i en la que han trobat la col·laboració de tot el personal docent del centre i, sobretot, de més de 50 establiments comercials de Roses per poder donar un munt de regals als participants de la quina.

Una quina que per participar s’havia de pagar 10 € per entrada que donava dret a un cartró, amb el qual els afortunats es podien emportar cap a casa grans lots de Nadal. I van comprar el seu cartró unes 130 persones acompanyades dels seus familiars  que van omplir la SUF. I amb els diners dels cartrons, afegits als de les begudes i tasts de coques que venien els mateixos alumnes dintre de la sala, es van recaptar uns 1.500 euros. Uns diners que, amb els que han fet durant aquest any que s’acaba i els que faran abans de que acabi el curs, ajudaran, i molt, a sufragar les despeses del viatge de fi de curs. Segons Antonia Tubau, amb els diners recaptats durant l’any queda cobert entre el 70 i 75 % del cost del viatge.

Un viatge que, en principi, els alumn faran al mateix lloc que els de l’any passat de 4art d’ESO de l’institut Cap Norfeu, Madrid.

Exit mobile version