Una intoxicada lleu per fum en un incendi al carrer Puig Rom de Roses

Incendi a un pis de Roses

Part de la cuïna que ha quedat més malmesa

Al lloc de l’incendi s’han desplaçat 3 dotacions de bombers, 2 de la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i 2 ambulàncies del SEM

Incendi a un pis de Roses
Part de la cuïna que ha quedat més malmesa

A les 14:04 hores exactes els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi a  l’immoble situat al número 82-86 del carrer Puig Rom de Roses.
Al lloc del sinistre s’han desplaçat tres dotacions de bombers per treballar en la extinció del foc que s’ha produït a la cuina del pis 2on A, així com dues patrulles de la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i 2 ambulàncies del SEM, Servei d’Emergències Mèdiques.

A conseqüència de l’incendi els serveis mèdics han hagut d’atendre a una veïna de l’edifici per intoxicació de fum que, tot i ser de pronòstic lleu, l’han portat a l’hospital de Figueres per precaució.

Incendi a un pis de Roses
Tota la cuïna ha quedat afectada per les flames

Els bombers han hagut de desallotjar uns deu veïns de l’immoble, els quals, un cop extingit el foc, han pogut tornar a les seves vivendes.
Així mateix, per poder treballar-hi en la extinció del foc els bombers han hagut de forçar la porta, ja que al no contestar ningú cabia la possibilitat que el propietari haguéssiu pres mal.
Sortosament no ha estat així, “havia anat a casa del meu fill a que em poses unes gotes en el ull, perquè ahir m’havia fet mal a la feina. Quinze minuts, i quan he tornat m’he trobat tot això. Coi les desgràcies mai venen soles”, s’ha lamentat l’amo del pis.

Tot i que no se sap fins al moment el motiu que ha provocat el foc, la causa del sinistre podria haver estat una cassola o una paella que s’hagués quedat amb el foc encès.