Una Nit d’Humor a Roses contra la Leucèmia

La Ciutadella serà l’escenari que la delegación de la Fundació Josep Carreras a Roses ha pensat per organitzar la 3ª Nit d’Humor a la Fresca. Humor solidari per recaptar fons per lluitar contra la Leucèmia.

El proper dissabte dia 1 de setembre la Ciutadella de Roses acollirà la tercera edició de la Nit d’Humor. Enguany, Rumba Catalana donarà la benvinguda a les 21 hores, i mitja hora més tard, els monòlegs de Toni Moog, Javi Sancho, Txabi Franquesa i Ramon Tartas seran els encarregats de fer riure i passar una molt bona estona a tothom qui vulgui aportar el seu granet de solidaritat. Tal i com ha explicat l’Alfons Gómez, representant de la Fundació Josep Carreras a Roses, “és una molt bona oportunitat de veure grans artistes que a Barcelona s’hauria de pagar un dineral per veure’n a un de sol, ara tenim l’oportunitat de veure’ls a tots quatre per només quinze euros.”

Les dues edicions anteriors es van fer al Teatre Municipal de Roses, però l’èxit de la proposta va fer que l’aforament de la sala teatral es quedès petit, fent necessari programar l’espectacle en dos dies diferents, el que feia augmentar molt els costos de producció. Enguany, a la Ciutadella, hi haurà espai per tothom en una sola sessió, cosa que permet augmentar la qualitat de l’espectacle. A més a més, hi haurà servei de bar i es podrà sopar mentre es gaudeix amb l’humor dels monologuistas.

 Enguany hi ha hagut més col·laboradors, fet que mostra el bon moment que està passant el festival, que any rera any va augmentant el seu públic i es va consolidant com una mostra d’humor, cultura i solidaritat. Tal i com ha expressat el regidor de Cultura, el Sr. Marc Danés, “Roses és un poble solidari demostra, acte rera acte, que som un poble solidari. El que es presenta avui és un gran event cultural que serveix de catalitzador per demostrar els valors que mouen la nostra vila.”

Els organitzadors d’aquesta Nit d’Humor, el mateix Alfons Gómez, cap de de la colla de carnaval Wendy’s i Àlex Rastrojo, cap de la colla de carnaval Pim Pam Pum, han vogut agrair públicament l’ajuda i la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i tots els comerços que fan possible que aquesta activitat es pugui dur a terme, “sense el suport econòmic dels comerciants i el suport del consistori rosinc, que ens cedeix l’espai de la Ciutadella i tota la infraestructura, això seria inviable”.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la Perruqueria Eros al preu de 15 €.

En definitiva, aquesta Nit d’Humor és una acció solidària més perquè els pacients de Leucèmia siguin on han de ser: a casa seva, amb la seva família, a l’escola, jugant al parc… i no a l’hospital.